Al 25 jaar zoeken naar Tanja Groen

SCHAGEN/GRONSVELD – Na 25 jaar ontbreekt er nog steeds elk spoor van Tanja Groen. De ouders van Tanja, Adrie en Corrie Groen, doen deze week een emotionele oproep naar de dader: “Doe alsjeblieft je mond open. Of stuur een briefje, desnoods anoniem. Waar heb je ons kind gelaten?”

De destijds 18-jarige Tanja verdween spoorloos in de zomer van 1993 na een avondje stappen in Maastricht. Adrie en Corrie leven al 25 jaar in onzekerheid over het lot van hun dochter. Ze hopen nu eindelijk duidelijkheid te krijgen.

De vermissing van Tanja is al jaren een ‘cold case’, maar Adrie en Corrie blijven hopen op een spoor van hun dochter. “Als een vermist kind weer wordt teruggevonden, is dat voor mij een grote opluchting. Ik moet bekennen dat ik op zulke momenten ook iets van jaloezie voel. Wij weten nog steeds niets. Niets weten over waar je kind is en wat er met je dochter is gebeurd, is bijna niet vol te houden.”

Een video van Amber Alert over de verdwijning van Tanja Groen is te zien op [url|http://www.schagentv.nl|www.schagentv.nl|ext].

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):