AH Warmenhuizen organiseert sportdag Hoge Ven

WARMENHUIZEN – De Albert Heijn in Warmenhuizen organiseert vrijdag 5 april een sportdag voor de kinderen van kindcentrum de Hoge Ven.  

In het kader van het 80-jarig jubileum van Albert Heijn Warmenhuizen wilde eigenaresse Yvonne van Duin naast het organiseren van een eigen festival graag nog iets extra’s doen.

“Het stimuleren van gezond eten en bewegen is een belangrijk onderdeel van onze visie en missie. Wat is er mooier dan dit tijdens een sportdag met onze jongste klanten te mogen uitdragen?”, zegt Van Duin.

Om een succesvolle sportdag te organiseren is een samenwerking gezocht met Sportivate. Zij vinden dat ieder kind het recht heeft op speel- en beweegruimte, zodat ze de kans en keuze hebben om gezond en positief te kunnen groeien en ontwikkelen.

Vanuit de school is er ook hulp ingeroepen van ouders en leerkrachten. Zij zullen gezamenlijk de kinderen begeleiden. Tijdens de pauze momenten zal er groente en fruit klaar staan uit de jubilerende winkel en misschien komt er ook nog een mascotte langs van de Albert Heijn.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):