AH Schagen over 3 weken open

SCHAGEN – Het is bijna niet voor te stellen. Wat nu nog een grote, lege ruimte is, moet over 3 weken een splinternieuwe Albert Heijn zijn. 

De grootgrutter heeft inmiddels de sleutel van de nieuwe winkel en is begonnen met de afbouw. De tegelvloer is afgelopen week gelegd. Nu kan worden gestart met de verdere afbouw en inrichting van de winkel. 

Nu Albert Heijn wat betreft de bouw klaar is, kan het Makado Centrum door naar de volgende fase. Op een aantal plaatsen bij de entree op de Nieuwstraat worden extra heipalen geslagen. Dat is nodig om straks overal op het dak te kunnen parkeren. 

Ook wordt verder gewerkt aan het versplein. Dat plein moet in het voorjaar klaar zijn. Dan is ook de nieuwe entree in de Nieuwstraat klaar. Ook de bestaande entree aan de Nieuwstraat wordt vernieuwd.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. flits
  flits zegt:

  Ik kan helaas geen fatsoenlijk bouwplan vinden. In het bestemmingsplan staat alleen een “Impressie nieuwe situatie” (waar wèl een ingang op de langestraat is ingetekend), maar het lijkt er nu op dat er twee ingangen op de nieuwstraat komen.

  Misschien kan een reporter van noordkopcentraal eens navraag doen.

 2. Judith
  Judith zegt:

  Komt er geen ingang in de Langestraat? Nu lopen mensen het parkeerdak op om naar de Lidl te gaan.

Reacties zijn gesloten.