AgroCare geeft printers weg

MIDDENMEER – AgroCare in Middenmeer heeft vrijdag 6 printers weggegeven aan maatschappelijke organisaties. 

Doordat het bedrijf overging op nieuwe printers, waren zes prima exemplaren over. Via de Hollands Kroonse Uitdaging werden ze aangeboden. Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging en Jeroen Bot van AgroCare deelden vrijdagmiddag de printers uit aan zes organisaties. 

Huis van het Werk, Noordkop Centraal, Rooms Katholieke Parochie Wieringen & Wieringermeer, Zwembad de Terp, Kinderopvang Hollands Kroon en Schietsport Vereniging de Wieringermeer kunnen naar hartelust gaan printen. 

“Voor ons snijdt het mes aan twee kanten”, vertelt Ed van Oerle van Noordkop Centraal. “Onze oude printer was na 8 jaar trouwe dienst echt aan vervanging toe. Het aanbod van AgroCare kwam dus als geroepen”. 

Al vele jaren maakt Noordkop Centraal gebruik van materialen die door bedrijven zijn afgeschreven. “Onze redactie zit al 20 jaar achter bureaus die destijds door de ING werden afgedankt. Hergebruik is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook zeker voor het milieu”, besluit Van Oerle. 

(Foto: Hollands Kroonse Uitdaging)

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: