Afscheid Marianne Rijnders bij Onder Zeil

SCHAGEN – In een volle zaal van Theater Scagon De Luxe in Schagen werd niet alleen het 20-jarig bestaan van het Schager Zeemanskoor Onder Zeil gevierd,  maar ook afscheid genomen van dirigent Marianne Rijnders.

De 14 nummers die zij brachten waren de lievelingsnummers van het koor. Daarvoor was een enquête gehouden omdat zij met veel mensen zijn. Eerder was Marianne ook al gestopt met het Keetkoor dat door Leo van der Leden is overgenomen. 

Haar lievelingsnummer was We’ll Meet Again en daarmee wordt zaterdag afscheid genomen van Marianne. Het was een prachtig concert.

In een gat gaat zij niet vallen want zij wil heel graag met een combo het land in met muziek voor mensen die dement zijn geraakt in verzorgings- en verpleeghuizen.

Ook wil zij seniorenavondjes organiseren voor 65-plussers die nog met de beentjes van de vloer willen met de muziek uit hun jeugd. De opbrengst van die optredens komen ten goede aan de voedselbank. 

 

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):