Afronding werkzaamheden atletiekbaan TAS’82

SCHAGEN – Deze week vinden de laatste werkzaamheden aan de atletiekbaan TAS’82 in  Schagen plaats. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van de atletiekbaan.

In oktober 2023 heeft Kiwa-Isa sport de eindkeuring van de atletiekbaan gedaan. Daaruit kwam naar voren dat de toplaag 2 mm te dun was.

Dit lijkt een kleine afwijking, maar die valt buiten de grenzen die hiervoor staan. Daarom wordt een extra laagje aangebracht door middel van spuiten.

Na het aanbrengen van de toplaag wordt alle belijning aangebracht. Daarna wordt de baan opnieuw gekeurd door Kiwa-Isa sport. Daardoor kan enige tijd geen gebruik worden gemaakt van de baan.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):