Adrie Groen zoekt klassenfoto’s van Tanja

SCHAGEN – Adrie Groen de vader van Tanja Groen, is op zoek naar oude klassenfoto’s waar zijn sinds 1993 vermiste dochter op staat.

De vader vroeg aan leraar Ernst Slinger of hij een oproep kon doen.  Slinger, die Tanja in het schooljaar 1990-1991 les gaf toen zij in 4-VWO zat op het BAC, plaatste de oproep op de Facebookpagina ‘Je bent Schagenees als’.

Adrie Groen is op zoek naar oud-leerlingen van de toenmalige 4 VWO-klas van het BAC die in het bezit zijn van een groeps -of klassenfoto.  Slinger geeft aan dat in de klas onder andere Cynthia Krijvenaar, Judith Raatgers, Leondine Schouten, Diana Vendrig, Petra Vissers en Marije van der Vlugt zaten.

Klassenfoto’s uit andere lagere of hogere klassen met Tanja zijn ook welkom. Reacties kunnen gegeven worden onder de post op de Facebookpagina ‘Je bent Schagenees als’ of ze kunnen verzonden worden naar de Facebook Messenger van Ernst Slinger.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):