Aanhouding na inval in pand Marsdiepstraat

DEN HELDER – De politie heeft dinsdagmiddag rond 16.00 uur een aanhouding verricht na een inval in een afgesloten (winkel)pand aan de Marsdiepstraat in Den Helder.

Bij de inval werd een raam ingeslagen om binnen te komen. De straat was tijdens de actie afgezet van de viswinkel tot aan de slagerij.

Bij de actie in een pand van een leegstaande kapsalon was veel politie aanwezig, nieuwsgierige voorbijgangers werden weggestuurd. Na enige tijd kwam ook de brandweer ter plaatse. Bij de inval zouden chemische goederen zijn aangetroffen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat in het pand een drugslab is aangetroffen. Een aantal omliggende panden is ontruimd en het onderzoek is gaande. Ook een Mobiele Commando Unit is ingezet.

Het pand staat volgens omwonenden al weken leeg en was afgeplakt. Op het raam stond een briefje geplakt met de tekst: “wij gaan wat anders doen”.

(Foto’s: Inter Visual Studio / Marco de Wit)

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):