Aanhanger wordt door gemeente weggesleept

SCHAGEN – De gemeente Schagen wil een aanhangwagentje, dat al enige tijd op De Boog in Schagen geparkeerd staat, wegslepen omdat het in de weg staat.

De gemeente heeft de eigenaar geprobeerd te achterhalen maar omdat er geen kenteken op de aanhangwagen zit was dit niet mogelijk. Er zijn tot twee keer toe waarschuwingsstickers op geplakt om de eigenaar te waarschuwen dat hij tot uiterlijk vrijdag 19 augustus de tijd heeft om de aanhangwagen weg te halen. 

De aanhangwagen blijkt van een oudere bewoner van ‘t Schip te zijn. Er zit op de wagen een bordje met het telefoonnummer van de eigenaar omdat de aanhangwagen te koop staat.

De eigenaar is zelf slecht ter been en komt niet op De Boog. Hij heeft de aanhangwagen, geladen met dakpannen, gekregen en wil hem op Marktplaats verkopen. Een koper heeft zich de afgelopen twee maanden nog niet gemeld, vandaar dat de aanhangwagen er nog steeds staat.

De eigenaar heeft zelf geen auto met trekhaak en is fysiek niet in staat het wagentje te verplaatsen naar een beter geschikte plek. Hij gaat contact opnemen met de gemeente om tot een oplossing te komen.

 

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief voor Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: