Aandacht voor Tanja Groen in Duitsland en België

SCHAGEN – Stichting De Gouden Tip gaat ook in Duitsland en België aandacht vragen voor de vermissing van Tanja Groen. Dat zei Kelly de Vries maandag in RTL Boulevard. 

8 maanden geleden werd de stichting opgericht. Doel was 1 miljoen euro inzamelen voor een beloning voor de gouden tip die de zaak Tanja Groen oplost. 

Ondanks de vele tips die de afgelopen maanden zijn binnengekomen, is Tanja Groen nog steeds niet gevonden. “De tijd dringt”, schrijft de stichting. 

Daarom wordt nu ook de media in België en Duitsland ingeschakeld. In Duitsland besteedt de grootste nieuwswebsite Der Spiegel woensdag aandacht aan Tanja Groen naar aanleiding van de lancering van de Duitse en Franse vertaling van de websites www.stichtingdegoudentip.nl en www.tanjagroen.nl

Faroek Özgünes, dé misdaadjournalist van België, heeft een 40 minuten durende special gemaakt over de vermissing van Tanja. Deze special wordt komende donderdag om 21.40 uur uitgezonden op VTM en VTMGO.

Zie ook: Teller voor Tanja op bijna 1,2 miljoen (Update)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):