Roma liederen workshop én concert Rusalki

Gepland Agenda

KOLHORN – Kwartet Rusalki geeft een workshop Roma liederen en aansluitend een concert op zondagmiddag 3 maart in de Laurenskerk aan het Kerkepad 1-3 in Kolhorn.

In een wervelend concert brengt kwartet Rusalki een selectie uit de onuitputtelijke bron van de Romani muziek uit onder andere Tsjechië, Servië, Griekenland, Roemenië. De meerstemmige zang wordt begeleid door de prachtige vioolklanken van Hans Luijcx. De titel van het concert is dan ook Kaj jone, Romale? Waar zijn de zigeuners?

Voorafgaand aan het concert geven de vier een workshop van circa een uur waarin deelnemers een meerstemmig Romani lied leren. Het geleerde lied wordt tijdens het concert aan het publiek gepresenteerd.

De workshop en het concert zijn los te bezoeken. Een kaartje voor het concert kost € 15,-, met de workshop erbij betaalt u € 20,-. 

Aanvang van de workshop is 14.00 uur, het concert begint om 15.15 uur. Reserveren kan met een appje of sms naar 06-11 42 72 47, onder vermelding van uw naam, het aantal kaarten en eventuele  workshop deelname. U kunt ook een mail sturen naar info@rusalkiquartet.nl.


Publicatiedatum: 16 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 39
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):