80 jaar AH Warmenhuizen

WARMENHUIZEN – Albert Heijn Warmenhuizen viert vanaf 19 augustus haar 80-jarig bestaan.

Sinds de opening van de eerste winkel in 1943, heeft de familie van Duin continu gewerkt aan een gevarieerde en servicegerichte winkel. “De winkel heeft zich aangepast aan de veranderende tijden en is een groot onderdeel geworden van het dagelijkse leven van generaties klanten”, vertelt Yvonne van Duin Albert Heijn Warmenhuizen.

“In onze winkels draait alles om de band die we met onze klanten hebben opgebouwd. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we al die jaren hebben gekregen,” aldus Van Duin.

Het 80-jarig jubileum zal gevierd worden met een reeks speciale evenementen en aanbiedingen gedurende de komende maanden. De jubileumviering wordt ingeluid met een uniek en speciaal
gebrouwen jubileumbiertje, genaamd ‘Prachtig Tachtig’. Dit exclusieve biertje zal beschikbaar zijn gedurende het hele jubileumjaar.

Op 19 augustus, de feitelijke jubileum dag, ontvangt elke klant van Albert Heijn Warmenhuizen een cadeautje bij de kassa. Vanaf 4 september maken klanten zes weken lang kans op prachtige prijzen, waaronder een reischeque van € 1.000,-.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel