8 dagen heien voor nieuwe AH

SCHAGEN – De komende 8 dagen gaan meer dan 100 heipalen de grond in voor de nieuwe Albert Heijn in Schagen. 

Alle sloopwerkzaamheden rond het Makado Centrum zijn achter de rug. De komende maanden wordt er gebouwd aan de nieuwe Albert Heijn, het versplein, een nieuwe entree aan de Nieuwstraat en het vernieuwen van de entree op de Gedempte Gracht. 

De Lidl, die ook in het overdekte winkelcentrum komt, gaat woensdag 19 oktober officieel open. Vanaf dan is de passage waar de Lidl in komt ook weer via de roltrap naar het parkeerdak bereikbaar. 

Wie nu van de roltrap afkomt, kan alleen linksaf richting de passage waar onder andere de tijdelijke winkel van keurslagerij Klaver zit. Dat wordt over een paar weken aangepast. 

Inmiddels wordt ook de staalconstructie bij de entree aan de Gedempte Gracht geplaatst. Die entree krijgt ook een nieuwe uitstraling. De entree vanaf de Gedempte Gracht blijft tijdens    de bouwwerkzaamheden toegankelijk.

 

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):