75-jarig jubileum JV de Aap

BREEZAND – Jongerenvereniging de Aap uit Breezand bestaat 75 jaar, een goede reden om een feestelijke reünie te organiseren. 

Op zaterdag 3 september wordt groots uitgepakt met de hele middag en avond vermaak voor jong en oud. Het plein en de straat voor J.V. de Aap en het pand van De Aap zullen dienen als evenemententerrein.  

Muziek, eetkraampjes, drankjes, vermaak voor de jongste aapjes, aan alles wordt gedacht. Tijdens de reünie wordt teruggegaan in de tijd en keert het touwtrekken over de Zandvaart terug.

Jukebox, File A10, Schuimbak en Mo, Ray Poland en Joost van Weelderen zorgen voor de muzikale sfeer. Binnen kunnen herinneringen worden opgehaald. De feestavond is toegankelijk voor 18+ met een entree van € 10,-.

Dierbare herinneringen, mooie anekdotes, foto’s en filmpjes kunnen worden gestuurd naar reunie@jvdeaap.nl . Die kunnen op 3 september worden teruggezien in het ‘Aapmuseum’.

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: