66 bedrijfsunits te koop in ‘t Zand

‘t ZAND – Ondernemers Jeroen Muller, Patrick Glas, Jack Jongejan en Jaap van Vuure hebben de handen ineen geslagen en bouwen 66 bedrijfsunits in ‘t Zand. 

Met de bouw wordt bedrijventerrein Kolksluis met 2,5 hectare uitgebreid. De bedrijfsruimtes, variërend van 52 tot 468 vierkante meter, worden gebouwd op ‘Businesspark Kolksluis’. 

“Opnieuw zet ’t Zand zich op de kaart als een dorp met een innovatief ondernemershart. Het ontwerp van het complex, in een U-vorm, is namelijk origineel. Het maakt dat het plaatsen van een hekwerk om het terrein maar op twee plekken nodig is: de panden zelf vormen een robuust beveiligingsschild”, stellen de ondernemers.

Het nieuwe bedrijvenpark ligt op 2 minuten rijafstand van de N9. De verkoop wordt begeleid door Mulder & Versteeven Makelaars uit Den Helder.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: