50 kandidaten op Schager CDA lijst

SCHAGEN – Op de kandidatenlijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart volgend jaar staan 50 personen. 

“Ik ben trots op dit team, mensen vanuit alle dorpen en de stad, van verschillende leeftijden en met diverse kennisgebieden”, vertelt lijsttrekker Puck de Nijs. 

Op de tweede plek staat Co Wiskerke uit Schagen. Derde is Debby Burger uit ‘t Zand. Ze is de hoogste nieuwkomer en een actieve vrijwilliger in ‘t Zand. 

Boudien Glashouwer uit Waarland staat op plaats 4, Wim Vonk uit Schagerbrug op plaats 5. 

Op de 6e plek staat ook een nieuwkomer: Menno van Oerle uit Schagen. De 22-jarige student journalistiek heeft ervaring opgedaan als bestuurslid voor de CDA-jongeren van Noord-Holland. 

In de top 10 staan verder Marcel Sanders uit Schagen, Richard van Bergen uit Warmenhuizen, Tim Slijkhuis uit Schagen en Ruud Bakker uit Waarland.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
2 replies
  1. RaraAVis
    RaraAVis says:

    Een van Oerle op 6! Dat wordt lastig voor de hoofdredacteur en algemeen manager. Hoe bewaar ik mijn journalistieke onafhankelijkheid?

    Beantwoorden

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: