400 jaar Oudesluis

OUDESLUIS – In het weekend van 24, 25 en 26 juni wordt met een goedgevuld feestprogramma uitgebreid stilgestaan bij 400 jaar Oudesluis.

Het feestprogramma bestaat uit een bingoavond, een sport- en spelmiddag, een feestavond en een barbecuefestijn.

Vrijdag 24 juni gaat de feesttent om 19.30 uur open. U kunt in de feesttent de bingokaarten en muntjes voor drank kopen. De drankmuntjes zijn voor het hele weekend geldig. Ook kunt u uw 06-nummer opgeven voor de 06-jubileumloterij. Vanaf 20.30 uur begint de Bingoavond met als hoofdprijs een Stedentrip naar Antwerpen voor 2 personen.

Zaterdag 25 juni kunt u ‘s middags van 14.00 tot circa 16.00 uur sportief meedoen aan onder andere Boogschieten, Panna voetbal, Big box hockey en nog veel meer spelletjes. Deze middag is georganiseerd door Sportservice Schagen en studenten van het ROC Alkmaar.

Vanaf 19.30 uur is de feesttent open voor de grandioze jubileumfeestavond. Kees Doets opent om 20.00 uur het feest. Aansluitend wordt er een prachtige eenakter gespeeld door de Toneelgroep Animo. Daarna kunt u meezingen met bekende Nederlandstalige zeemansliedjes en gaan de voetjes van de vloer met het jaren 60 repertoire van de virtuoze band ‘De hijgende herten’.

Om 01.30 uur is het feest ten einde.

Als afsluiting van dit grandioze jubileumweekend wordt er een barbecuefestijn gehouden op het voetbaltrainingsveld van Oudesluis. De kosten voor deze barbarcue bedragen voor de volwassenen € 12,50 en voor kinderen tot 12 jaar € 7,50.

Meer informatie vindt u op www.400jaaroudesluis.nl.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):