30ste Sponsorfietstocht op 3 juni

Gepland Agenda

SCHAGEN – De 30ste Sponsorfietstocht gaat zaterdag 3 juni om 9.00 uur van start vanaf het Regius College aan de Hofstraat 11 in Schagen. 

Deelnemers aan deze fietstocht rijden allemaal voor het goede doel, namelijk het  Community Centre Lilato in Zambia. De wens is om een sportveld aan te leggen zodat de kinderen van Mulala een veilige plek hebben om op te sporten en waar natuurlijk ook sportlessen gegeven kunnen worden. 

De karavaan van maximaal 100 fietsers en reclamewagens onder begeleiding van verkeersregelaars zal stipt om 09.00 uur uit Schagen vertrekken. Er volgt een mooie route door de kop van Noord-Holland.

Fietsers die voorgaande jaren hebben meegefietst hebben inmiddels een sponsorkaart thuisgestuurd gekregen. Nieuwe deelnemers kunnen informatie vinden op www.sponsorfietstocht.nl. Ook kan men zich via deze website direct inschrijven.

Neem voor meer informatie contact op met Mark Helmig op 06-53 88 54 24 of stuur een e-mail naar inschrijvingen@sponsorfietstocht.nl.


Publicatiedatum: 19 mei 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 247
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):