Niko Stammes in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 29 mei van 10.00 – 12.00 uur Niko Stammes te gast. Niko is geboren in Nieuwe Niedorp. Hij was de laatste HBS leerling en de eerste HAVO leerling van Nederland op de RSG in Schagen. Dat was het experiment met de mammoetwet genaamd ‘Het experiment Schagen’.

Hij moest zijn Westfriese taaltje afleren en ging studeren in Amsterdam. Na vele omzwervingen kwam alles samen en is hij voor zichzelf begonnen. Hij richtte een bedrijfje op voor coaching, training en teambegeleiding. Inmiddels is hij gepensioneerd, maar werkt hij nog steeds door alleen zonder ambitie!

Presentator Kitty Mertz praat met Niko over zijn leven, werk en andere belangstellingen. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Niko Stammes en de techniek is in handen van  Eric Bijman.

Delen is leuk
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: