Onderscheiding voor bollenboer Huiberts

SINT MAARTENSVLOTBRUG – De biologische bollenboer John Huiberts uit Sint Maartensvlotbrug ontving zondag van de Partij voor de Dieren een ‘Onderscheiding voor Mededogen’.

Huiberts ontving de onderscheiding voor zijn voortrekkersrol in gezonde landbouw en een schoner Noord-Holland. Het bezoek aan de bollenboer was onderdeel van een 14-daagse estafette die de Partij voor de Dieren door Noord-Holland loopt en fietst. De estafette is gestart op 29 januari op Texel en eindigt op zondag 12 maart in Amsterdam.

Voor Partij voor de Dieren is een belangrijk speerpunt dat de provincie ondernemers actiever ondersteunt in de overgang naar biologische, natuurvriendelijke landbouw. Kandidaten voor Provinciale Staten en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gaan tijdens hun estafette in gesprek met bewoners, organisaties en ondernemers om ideeën uit te wisselen en in gesprek te gaan over oplossingen voor de toekomst. 

Op www.noordholland.partijvoordedieren.nl kunt u zien waar u kunt aansluiten.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):