Django à Paris in Valkkoog 🗓

Gepland Agenda

VALKKOOG – In het kerkje van Valkkoog aan de Valkkogerweg wordt zondag 26 februari van 15.00 tot 17.00 uur de muzikale theatervoorstelling Django à Paris gehouden.

In de theatervoorstelling staat het leven en de muziek van Django Reinhardt centraal. Deze Belgische jazzgitarist had in de jaren ’30 een enorme impact op de jazzmuziek in Europa. 

Dat was een tijd waarin Europese pioniers de nieuwe swingmuziek uit Amerika combineerden met de traditionele walsen, zigeunermuziek en klassieke muziek uit Europa. Parijs was in de jaren ’30 en ’40 het bruisende hart van deze muzikale ontwikkeling.

Muzikanten en jazz-kenners Frank de Kleer, Flip Krajenbrink en Melvin Könings verzorgen deze inspirerende voorstelling met verhalen, anekdotes en live-muziek. Zij brengen een intieme en interactieve voorstelling waarin verschillende verhalen bij elkaar komen.

Kaarten zijn voor € 20,- te koop via https://ticketsmanager.nl/evenementen/26-februari-2023-django-a-paris-valkkoog/.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 8 februari 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 188
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):