Schots vlees bij keurslagerij Klaver

Keurslagerij Arie Klaver in Schagen verkoopt sinds deze week ook Schots rundvlees.

Het gaat om runderen van het Aberdeen Augus-ras. De runderen grazen op de uitgestrekte Schotse vlaktes, die worden gekenmerkt door frisse zeelucht, kruidige weiden, rivieren en langgerekte meren. In combinatie met de natuurlijke aanleg van het ras wordt volgens Klaver uiteindelijk een onovertroffen vleeskwaliteit verkregen.

Klaver gaat het Schotse rundvlees verkopen naast het vertrouwde rundvlees uit Noord-Holland.

`Volgens kenners is het Schotse rundvlees met afstand het malste en het smakelijkste rundvlees van Europa`, vertelt een trotse Klaver. Een mooi voorbeeld zijn de Schotse riblapjes die deze week in de aanbieding zijn. Die riblapjes hoeven slechts 1,5 uur te sudderen.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 20 november 2007
Categorie: Archief
Aantal views: 12
Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop Centraal



Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):