Winkel te sterk voor hekkensluiter De Meern

UTRECHT/DE MEERN – Tweedeklasser Winkel heeft de sterke start van het seizoen op bezoek bij hekkensluiter De Meern een vervolg kunnen geven. De vrouwen van trainer Frans Stam en zijn assistent Marijne Euser wonnen met 0-1.

Winkel was in De Meern – een grote buitenwijk van Utrecht – van meet af aan de bovenliggende partij, had meer balbezit dan de thuisploeg en creëerde volop kansen.

Maar de blauw-witten slaagden er niet in, een bres te slaan in de afweer van de thuisploeg, die veelvuldig op buitenspel speelde en daarmee het speelveld erg klein hield. Eén keer scoorde Winkel, maar Noortje Verschuur zag haar treffer wegens offside geannuleerd.

Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde. Een kleine twintig minuten voor het einde scoorde Verschuur opnieuw en ditmaal was geen reden voorhanden, de goal niet toe te kennen: 0-1.

De score viel dus mager uit. De Meern – dat een enorm grote accommodatie heeft – koos na twee geweldigde oorvijgen in de eerste competitieduels (1-6 en 0-5) voor wat meer defensieve zekerheid. Maar dat vertaalt zich vooralsnog niet in punten. Winkel heeft nu zeven uit drie, een prima score. Al was de wedstrijd van vandaag niet bepaald erg hoogstaand.

Winkel komt komend weekend niet in actie vanwege het Bloemencorso.

 

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: