Wieringermeer opnieuw naar verlies

EGMOND-BINNEN – Wieringermeer is in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal wederom tegen een nederlaag aangelopen. Thuisploeg Sint Adelbert hield de punten in Egmond-Binnen. 

En toch zag het er aanvankelijk goed uit voor de Slootdorpers. Via Ko Kempeneers nam de ploeg op sportpark De Kwekerij een 0-1 voorsprong. Sint Adelbert kwam echter voor rust nog op 1-1. Tot ongenoegen van onder anderen aanvaller Thijs Boersma: “Er is weer hard gewerkt. Maar we vergeten gewoon onszelf te belonen.”

Adelbert nam na de pauze de leiding (2-1) en dat betekende dat Wieringermeer achterin één op één ging spelen, om meer druk naar voren te bewerkstelligen. Maar de ruimte die mede daardoor ontstond, werd door de thuisploeg keurig onderkend en op waarde geschat. “Kregen we ook nog de 3-1 om onze oren”, mokt Boersma na.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: