Weet waarvoor je verzekerd bent?

Het is tegenwoordig een hype, de vakantie in Lapland, Finland of Noorwegen. In deze prachtige omgeving van ongerepte natuur genieten van vergezichten, het noorderlicht en natuurlijk op pad
gaan met huskies of sneeuwscooter. Maar hoe zit het eigenlijk met uw verzekering?

Wist u dat niet op alle doorlopende reisverzekeringen dergelijke excursies qua ongevallendekking meeverzekerd zijn. Bij verzekeraars wil het nog wel eens zo zijn dat gevaarlijke sporten/bijzondere sporten worden uitgesloten. Dit geldt ook voor jongeren die bv gaan abseilen of raften tijdens het reizen.

Dit kan ook al zo zijn bij een doorsnee wintersportvakantie. Schade ontstaan tijdens ski-alpinisme is bijvoorbeeld niet verzekerd als men zonder skileraar of plaatselijke gids op pad gaat.

Maar wat is wel verzekerd en hoe kunnen wij dit voor u inzichtelijk maken? Bent u voornemens om binnenkort, een dergelijk uitstapje te gaan maken, dan bekijken wij graag samen de dekkingen en opties. Het ervaren team van De Jong Assurantiën informeert u graag verder.

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel