Webinars voor sportaanbieders over financiën

NOORDKOP – Hoe kunnen sportclubs financieel het hoofd boven water houden? Om antwoord op die vraag te geven, verzorgt Team Sportservice een gratis webinar. 

Natuurlijk is het altijd belangrijk om vooruit te kijken en in te schatten wat de financiële gevolgen van deze crisis zijn.

Inmiddels zijn al verschillende maatregelen genomen en zijn noodfondsen in het leven geroepen waar ook verenigingen aanspraak op kunnen maken. Daarnaast kunnen verenigingen zelf wat doen om inkomsten te genereren.”

Tijdens het webinar geeft Peter van der Aart, juridisch specialist van Team Sportservice en Sportkader, antwoorden en tips. “Denk aan de regels en voorwaarden van de noodfondsen, hoe om te gaan met contributie, contracten en het uitbetalen van salarissen en vrijwilligersvergoedingen.”

Timmerman: ”Tevens staan we stil bij het indienen van een plan van aanpak bij de gemeente voor het opstarten van activiteiten. 

Het webinar is online op donderdag 14 mei en duurt van 16.30 tot 17.30 uur. Aanmelden kan via de website van sportservice.

Delen is leuk
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: