Wat vindt u van de nieuwe Lidl?

SCHAGEN – Vanaf het moment dat bekend werd dat in het Makado Centrum in Schagen, dat een grote verbouwing ondergaat, een Lidl zou komen werd daar door veel mensen reikhalzend naar uitgekeken.

Inmiddels is de nieuwe Lidl open. Cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz gingen donderdagmorgen voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ de goederenmarkt op en naar de Lidl om te vragen wat men van de nieuwe Lidl vindt.

De antwoorden zijn op vrijdag en zondag op de oneven uren te zien op Noordkop Centraal TV via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. WILLEM
  WILLEM zegt:

  Een vreselijke winkel
  Trek alleen maar buitenlanders aan
  Had nooit in schagen moeten komen
  Geef maar de deka

  • Bram Verweij
   Bram Verweij zegt:

   Is voor mij veel te ver lopen kan onderweg nergens op een bankje rusten en word een hel schouw partij voor mij niet geschikt jammer

Reacties zijn gesloten.