VZV sluit seizoen met jeugdvoetbalkamp

‘T VELD – Het voetbalseizoen voor de jeugdelftallen van VZV uit ‘t Veld werd afgelopen weekend afgesloten met een voetbalkamp.

Vrijdag verzamelden de jeugdleden op de velden van Sportpark de Kogge waar een paar grote legertenten waren opgezet. De kinderen en begeleiding konden daar overnachten.

Op zaterdag was het heerlijk weer en genoot de jeugd met volle teugen bij de behendigheidsspellen en de voorrondes voor het penaltyschieten.

De coaches begonnen als eerste waar Maurice Tesselaar liet zien dat hij zijn kunsten nog niet verleerd had.

De voormalig eerste elftal keeper, Romain de Jong, kreeg de gelegenheid om zijn uitstekende klasse nog eens te tonen aan de vele toeschouwers tijdens het penaltyschieten.

De beste drie, bij de behendigheidsspellen, van iedere leeftijdsgroep kregen een medaille omgehangen, bij het penaltyschieten kregen de winnaars ook nog een wisseltrofee.

Bij de Jeugd begonnen de kabouters waar Wes Dekker de zenuwen het beste onder controle wist te houden. Bij JO14 kwam Giel Voorthuizen voor Teun Boekel als winnaar uit de bus.

Bij JO19 was het erg spannend, Dex van der Kroon werd na een enerverende strijd de winnaar voor Vince van der Gulik en Rens Dekker.

(Tekst en foto’s: Theo Moras)

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: