Vonk College Schagen zoekt surveillanten

SCHAGEN – Het Vonk College Schagen is op zoek naar wijkbewoners van Hoep-Zuid die vrijwillig in de straten willen surveilleren tijdens de pauze van de leerlingen. 

Dit doet de school naar aanleiding van klachten van de wijkbewoners van Hoep-Zuid. De schooljeugd zou vooral tijdens de pauzetijden, tussen 10.00 en 14.30 uur, overlast veroorzaken.

Het Vonk College Schagen plaatste daarom een oproep in de nieuwsbrief van wijkvereniging Hoep-Zuid. Daarin staat dat de school op zoek is naar wijkbewoners die een of meerdere dagen tijdens de pauzetijden een oogje in het zeil willen houden.

Voor meer informatie en het aanmelden voor de surveillance kunnen wijkbewoners mailen naar jaap.muller@vonknh.nl

(Foto: Google Maps)

 

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Jan Willem
  Jan Willem zegt:

  Mensen kijken wel uit ,iets zien en daar dan wat van zeggen en een mes tussen je ribben krijgen.
  Dat is de nieuwe realiteit.

 2. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Wij zijn juist blij met deze school. Heel veel activiteiten van de wijkvereniging Hoep-zuid vinden juist plaats in deze school.
  De school zorgt voor vuilopruim momenten. De school staat niet ver af van de McDonald’s. Juist onderweg op deze route valt wel eens wat op de grond. Ook dat wordt heel vaak opgeruimd.
  Nog niet op alles zit statiegeld want dan wordt het zeker spontaan opgeruimd.

 3. Elly
  Elly zegt:

  Met plezier woon ik 25 jaar dichtbij de school. In al die tijd is het misschien vier keer voorgekomen dat ik een klacht had. Dat is niks dus. Dat ze wel eens klieren , en troep achterlaten hoort erbij. Denk eens terug aan je eigen jeugd. De volwassenen in de wijk maken ook wel eens een fout. Laten per ongeluk hun hond vrij lopen, en de katten poepen ook bij een ander in de tuin. We hebben een hartstikke mooie groene wijk , en prachtige huizen. En gelukkig ook veel jonge mensen die bij Vonk een mooi vak leren . Wij zullen daar de komende jaren vast profijt van hebben .

 4. Harry
  Harry zegt:

  Het is toch niet te geloven dit
  Die School ( vroeger waren het er twee) stond dat het gebouwd werd midden in het land
  Die huizen zijn er veel later om heen gebouwd
  Als je dan zo’n hok in die wijk dan koop weet je dat erbij een school
  Herrie en extra verkeer met zich mee brengt
  En dan nu een beetje lopen zeiken op die kinder
  Rot zelf dan lekker op
  Wat een misbaksel zijn deze mensen

  • Johan
   Johan zegt:

   Harry wat een vreemde trieste reactie van u, het gaat prima met de school in Hoep Noord, mensen wonen er met plezier, maar helaas zitten er op deze school enkele rotte appels die het verzieken voor de rest van de leerlingen. Dus Harry deze figuren moeten in het gareel gehouden worden voor de ellende die ze veroorzaken. Dus in het vervolg graag reacties die hout snijden .

Reacties zijn gesloten.