Sta Sterk Training in Hollands Kroon

Gepland Nieuws

HOLLANDS KROON –  Onlangs hebben vijf trainers hun diploma Trainer ‘Omgaan met Pesten’ ontvangen.  Zij staan klaar om u en uw kind te helpen bij het omgaan met pesten. 

Ook in de gemeente Hollands Kroon is nu een ‘Sta Sterk Trainer’ actief. Een van de trainers die haar dipoma kreeg,  is Cheryl de Graaf. Cheryl start 17 januari 2024 een ‘Sta Sterk training’  met nieuwe groepen voor 8 – 12 jaar waarin plaats is voor 4 tot 6 deelnemers. De locatie is De Cultuurschuur in Wieringerwerf.

In tien lessen krijgen de kinderen praktische handvatten om hun gedrag te veranderen. Geen lange uitleg, maar kort en krachtig en vooral veel spellen en oefeningen. Meer informatie is te vinden op www.cheryldegraaf.nl .

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):