Speeltoestellen onder de hamer

Gepland Agenda Nieuws

‘t ZAND – Gymzaal Multitreffer aan het Willem ‘t Hartplein in ‘t Zand gaat zaterdag 16 maart oude speeltoestellen veilen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de nieuwe gymzaal. 

“Nu de verbouwing van de oude gymzaal dichterbij komt is het tijd om afscheid te nemen van de oude speeltoestellen. Naast de nostalgische speeltoestellen, bieden we de kans om een tastbaar stuk geschiedenis te bezitten: de oude houten sportvloer van onze gymzaal”, meldt Bart van Kampen namens het bestuur van Stichting Sporthal ‘t Zand.

Er worden onder andere baskets, een bok, twaalf matten, een trampoline en een evenwichtsbalk aangeboden. Belangstellenden zijn om 13.00 uur welkom om een rondje langs de kavels te lopen. De veilingmeester opent om 15.00 uur de veiling.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):