Slotgrachtconcert

SCHAGEN – Het tiende Schager Slotgrachtconcert wordt zondag 28 augustus vanaf 19.30 uur weer een bijzondere ervaring met talent uit de regio, een fantastische sfeer, klassieke muziek op een bijzondere locatie en gratis entree.

Het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest onder leiding van Liewe de Jong start in het voorprogramma. Zij spelen onder meer verschillende stukken uit bekende musicals.

Na de opening door de voorzitter van de Roatary en de burgemeester van Schagen gaat het Noord-Hollands Jeugd Fanfare orkest nog even door. The Atlantic Trio & Family nemen samen met Maarten Koningsberger het stokje over en spelen en zingen werk van Schubert, Dvorak, Beethoven, Beckland en Copland.

Ook dit jaar wordt het concert om 22.00 uur afgesloten met een gezamenlijk slotlied.

Dit gratis concert is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor de Rabobank en vele lokale ondernemers. Voor degenen die niet willen staan of zelf geen stoeltje meenemen, zij kunnen bij Mulder Optiek of bij Makelaardij Zwaan en Schouten in Schagen nog een gelimiteerd aantal zitplaatsen reserveren voor de prijs van € 12,50.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: