Slotconcert Nieuw Talent Orkest

KOLHORN – Het Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon geeft zaterdag 21 januari om 15.00 uur haar eerste concert in de Laurenskerk in Kolhorn.

Op 8 oktober vorig jaar begon een groot avontuur voor een enthousiaste groep nieuwe muzikanten. Zij gingen de uitdaging aan om een blaas- of slagwerkinstrument te leren bespelen.

Zeven muziekverenigingen uit de gemeente Hollands Kroon maakten dit mogelijk. Apollo, Breez’ Harmony, Creona, De Eendracht, Winkel’s Harmonie, Samen Voorwaarts en Niedorps Fanfare gingen, financieel gesteund door De Hollands Kroonse Uitdaging en het Waddenfonds, het project aan.

Het Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon repeteerde onder de inspirerende leiding van Guus Piekstra. Het leuke is dat het orkest niet na het concert stopt. De muzikanten hebben een nieuwe hobby ontdekt.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: