Queen Forever steelt de show op Zandstock (Video)

‘t ZAND – De organisatie van Zandstock kan tevreden terugkijken op een goed verlopen editie. Vlak voor de start was het even spannend vanwege de wind. Maar door extra maatregelen verliep alles perfect. 

Zaterdag verzorgde publiekstrekker Nielson een waanzinnig goed optreden. Hij stak wat oudere, maar heel bekende nummers als ‘Sexy als ik dans’ in een nieuw jasje.  

Zondag zette de band Queen Forever alles op stelten. Volgens bezoekers was het uitzonderlijk goed. “Alsof je echt bij een concert van Queen stond.” Het publiek, jong en oud, reageerde uitzinnig. Daarna trad Douwe Bob op. 

Ook de Silent disco sloeg erg aan. Drie dj’s stonden op het podium en bezoekers kregen een koptelefoon op. Zij konden zelf kiezen waar ze naar wilden luisteren. Het was grappig om te zien: je zag ze hard meezingen maar hoorde geen muziek. 

Het festival verliep vlekkeloos. Er valt slechts één ‘grappig’ incident te melden. Enkele jongens dachten ongezien met een bootje te kunnen aanmeren om zonder ticket het terrein op te komen. Ze werden gesnapt en met een kraan werd het bootje omhoog getakeld zodat iedereen kon zien wat er was gebeurd. De jongens konden zondagavond hun bootje komen ophalen.

Delen is leuk
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: