Prijsuitreiking tekenwedstrijd in Muziektuin

SCHAGEN – In het kader van de kermis organiseerde de gemeente Schagen een tekenwedstrijd voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De kinderen werden uitgedaagd om hun mooiste tekening in te leveren. Er werden door 110 kinderen een tekening ingeleverd en woensdagmiddag werden in de Muziektuin de winnaars bekend gemaakt door wethouder Heddes. 

De kinderen waren in 8 groepen ingedeeld en kwamen van de Julianaschool, De Ark en de Aloysiusschool. In groep 1 won Marlinda Groot van 4 jaar, groep 2 Ziggy van der Eng van 5 jaar en in groep 3 Luuk Bakker van 6 jaar.

In groep 4 won Jordy van Diepen van 7 jaar, in groep 5 Meike van 8 jaar, groep 6 Xavi Dols van 9 jaar, groep 7 Lindy Borst van 11 jaar en groep 8 Luka Gerritsen van 12 jaar.

Zij mochten een knuffel uitzoeken. Alle kinderen kregen een muntje voor een kermisattractie. De knuffels werden door de kermisexploitanten beschikbaar gesteld. Een video is te zien op Noordkop Centraal TV.

(Foto’s en video: Kitty Mertz en Vincent Clemens)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: