Pikante fotoshoot voor rugbyers van Rush

SCHAGEN – Spelers en oud-spelers van rugbyclub Rush uit Schagen gingen zondagmiddag op de foto voor de pikante kalender die in oktober wordt uitgebracht.  

“In totaal staan er 21 spelers en oud-spelers van Rush op de kalender. We hadden op 11 mei de eerste fotoshoot en zondag de tweede. Iedereen staat er mooi op”, zegt Rini Hagendijk. In samenwerking met fotografe Jolanda Jacobs zorgde Hagendijk ervoor dat de rugbyers in de juiste pose op de foto gingen.

“De spelers gingen op de foto als volleerde fotomodellen. We hebben het wel netjes gehouden. Er zijn wat billen te zien op de foto’s, maar geen edele delen”, vertelt Hagendijk.

De opbrengst van de verkoop van de kalender gaat naar de club en naar stichting Movember. Het doel van stichting Movember is om geld in te zamelen en een verschil te maken voor mannen op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker.

(Foto’s: Jolanda Jacos en Rini Hagendijk)

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Joke van Hulst
  Joke van Hulst zegt:

  Hoop dat Jolanda een snelle fotograaf is.
  Er zijn er een aantal die hun adem inhouden en waarschijnlijk blauw aanliepen.
  Vandaar de keuze voor zwart wit. 😉

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):