Ontmoeten Door Kunst

SCHAGEN – Wonen Plus Welzijn organiseert acht bijeenkomsten waarop kunstenaar Lisa Bakker-Schmidt samen met u de kunstenaar in uzelf ontdekt en voor mooie ontmoetingen en gezelligheid zorgt.  

Er wordt gestart op woensdag 29 juni in de Buurtkamer van Tuitjenhorn. Daarna wordt langs diverse locaties gegaan in onder andere Callantsoog en Waarland.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en u kunt bij meerdere bijeenkomsten aansluiten. Alle bijeenkomsten zijn te vinden op www.wonenpluswelzijn.nl en daar staat ook aangegeven waar en wanneer de bijeenkomsten zijn. In verband met aanschaf van materialen wordt u verzocht zich aan te melden.  

Dat kan bij De Balie/Servicepunt Schagen in Markt 18 aan de Torenstraat 1a in Schagen via nummer 0224 – 29 10 42 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tot 13.00 uur.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: