Onderhoud aan zender Noordkop Centraal

SCHAGEN – De uitzendingen van Noordkop Centraal Radio worden woensdag op FM enige tijd onderbroken in verband met werkzaamheden. 

De bouw van appartementen tussen de studio van Noordkop Centraal en de zender op de Witte Paal zorgt voor een uitdaging voor de omroep. De zender op de Witte Paal wordt vanuit de studio aangestuurd met een zender. De zender en ontvanger moeten elkaar kunnen zien, maar door de bouw van de appartementen kan dat niet meer.

Er is een alternatief gevonden via internet. Dankzij hulp van Bike Totaal Boersen op de Witte Paal kan een directe verbinding met de zender worden gemaakt. Deze verbinding wordt woensdag aangelegd.

De omroep is daarom via FM even niet te ontvangen. Via de kabel en internet blijft Noordkop Centraal Radio wel uitzenden. Wie niets wil missen kan blijven luisteren via live.noordkopcentraal.nl.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):