Nieuwe training voor fitte ouderen Den Helder

DEN HELDER – Senioren vanaf 55 jaar in Den Helder kunnen vanaf maandag 27 september meedoen aan de ‘Fitte ouderentraining’ van Team Sportservice.

Een stuk wandelen, ruim een half uur kracht- of circuittraining met een warming-up en cooling-down zijn onderdelen van de ‘Fitte ouderentraining’. Marijke de Wijs van Team Sportservice begeleidt de deelnemers iedere week bij de klimnetten aan de Torplaan.

De Wijs is een doorgewinterde trainer en kan mensen professioneel begeleiden op het gebied van bewegen. “Daarom wil ik nu deze groep starten, speciaal voor ouderen. Ik pas de beweeglessen aan op de groep. Dus ik kijk wat ze willen en kunnen”, aldus De Wijs.

Wie mee wil doen aan de trainingen voor fitte ouderen, kan zich aanmelden bij haar via mdewijs@teamsportservice.nl. De eerste vier weken zijn gratis, daarna kunnen de deelnemers een tienrittenkaart kopen voor € 15,-.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):