Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor voetballers

Een aantal voetbalteams uit de regio staat na de eerste speelronde nog op nul punten. Geen enorm drama, want ook in de voetballerij geldt het adagium ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’. Noordkop Centraal gunt de liefhebber een stevige inkijk in de tweede ronde van de competitie 2020/2021. Elke zondag rond 18.00 uur vindt u op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal korte karakteristieken van de gespeelde duels.

In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal komt Wieringermeer komend weekend voor het eerst in actie. Op sportpark De Belboei is De Blokkers de eerste tegenstander. Schagen United krijgt thuis Kolping Boys uit Oudorp op bezoek. 

 

Zondag gaan de regionale voetballers in de tweede klasse ook het veld in. VIOS gaat naar Heiloo waar HSV wacht. ZAP moet naar de Zaanstreek voor de ontmoeting met KFC en Kleine Sluis gaat thuis op eerherstel (de ploeg begon met een nederlaag bij JVC) tegen Vitesse’22, dat naar de Graslaan komt. JVC moet uit tegen De Spartanen en FC Den Helder speelt uit bij SVW’27.

 

In 3A gaat Con Zelo – dat goed speelde, maar toch verloor – naar De Blokkers. DWOW ontvangt VVW en het Winkel van trainer Remy Zoer speelt uit bij Grasshoppers. Hollandia T krijgt bezoek van SEW.

 

In de vierde klasse A staat op De Leeuwenkuil in ‘t Zand de wedstrijd Geel Zwart tegen Zeevogels op de rol. Beide teams wonnen hun eerste wedstrijd. Sint Boys steekt het Marsdiep over voor het treffen met Oosterend. Schagen United kende een valse start en gaat thuis op puntenjacht tegen Dirkshorn, waar oud-Schagentrainer Michel van der Wardt de technische leiding heeft. Vesdo moet naar Den Burg, waar Texel’94 de tegenstander is en VZV speelt in Alkmaar tegen Alkmaarsche Boys.

 

In de vijfde klasse staan Callantsoog-Wieringerwaard en Oudesluis-Kaagvogels op de agenda. Petten moet naar Den Hoorn voor het treffen met ZDH en in Den Helder speelt Nieuwe Niedorp tegen Zeemacht.

 

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel