Nieuwe periode Landbouwportaal Noord-Holland

REGIO – Het bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft akkoord gegeven voor een nieuwe periode van het Landbouwportaal tot en met december 2023. 

Het hoogheemraadschap merkt veel veranderbereidheid onder agrariërs om het bedrijf toekomstbestendig te maken door de bodem- en waterhuishouding op orde te hebben. 

Het waterschap wil dit blijven faciliteren en stimuleren. Een nieuwe subsidieverordening voor bovenwettelijke maatregelen op agrarische bedrijven, ten gunste van de bodem- en waterkwaliteit, helpt hierbij.

Coachbezoeken kunnen worden aangevraagd via www.landbouwportaalnoordholland.nl . Subsidieaanvragen voor bovenwettelijke maatregelen zijn weer mogelijk vanaf 7 juni 2022.

Sinds de opening van het Landbouwportaal Noord-Holland vier jaar geleden, hebben bijna 1.500 agrariërs zich aangemeld en diverse maatregelen getroffen om de bodem- en waterkwaliteit in hun omgeving te verbeteren.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: