Natte Sportief Schagen zonder volleybal

SCHAGEN – Het had zondag een mooie zonnige dag moeten worden voor Sportief Schagen op de Markt, maar het slechte weer zorgde voor een natte editie zonder het SES beachvolleybaltoernooi

Het pannatoernooi dat werd georganiseerd door Sportshop Bouwes in samenwerking met Piet Pann en ‘t Geveltje en het fietscrossparcours van FCV Schagen gingen wel door. Stichting Evenementen Schagen (SES) besloot zaterdagavond de stekker uit het beachvolleybaltoernooi te trekken vanwege het slechte weer. “We balen ontzettend, maar als ik kijk naar het weer van zondag hebben we een juiste beslissing genomen”, vertelt Piet Hein de Boer, voorzitter van de SES.

Sportshop Bouwes en FCV Schagen kijken ondanks de slechte weersomstandigheden terug op een geslaagde dag. “Er deden 14 duo’s mee met het pannatoernooi. Helaas was er door het slechte weer minder publiek, maar de jongens die aan het voetballen waren hadden daar natuurlijk geen last van”, legt Michel van der Wardt van Sportshop Bouwes uit.

Volgens Vincent Pfeil van FCV Schagen beleefden de aanwezige fietscrossers een leuke middag. “Geïnteresseerden konden op deze manier kennis maken met de BMX sport en zelf op een BMX fiets rijden. Daarnaast lieten de aanwezige rijders van FCV Schagen hun BMX skills zien aan het publiek dat was komen kijken. Iedereen vond het leuk om eens een keer op een parcours op de Markt te rijden in plaats van op onze baan bij de club.”

(Foto’s: Aangeleverd)

 

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):