Motorrijder gewond na aanrijding op N248

BARSINGERHORN – De bestuurder van een motor is vrijdagochtend rond 7.15 uur op de N248 bij Barsingerhorn vol op een auto gebotst. De motorrijder vloog na de aanrijding over de auto en is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. 

De auto kwam vanaf de Kreil en de motorfiets uit de richting van Kolhorn. De automobilist wilde de weg opdraaien en zag de motorrijder volledig over het hoofd. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. De motor boorde zich in de zijkant van de auto.

De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Hoorn vervoerd. De automobilist is voor een verklaring meegenomen naar het politiebureau. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake was van alcohol- of drugsgebruik van beide betrokkenen.

De N248 tussen De Wadweg en Kolhorn was afgesloten tijdens de hulpverlening.

(Beeldbron: PRIO1 Hollands Kroon)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
    • DrugskoningPatrick Verdonksrechterhand
      DrugskoningPatrick Verdonksrechterhand zegt:

      Ja was een grapje, onze grote lijder word verdacht van paar dingetjes in Heerhugowaard en zit volledige beperking ofzoiets, dacht gwoon; vroluk de boel beetje op names hem, hij heb ook geen nier nodig wel een nieuwe loods, een nieuw lab, een nieuwe kok en leverancier want iedereen zit vast hellaas. mareja voor vrage ken u bij Pascalle teregt, die zit bij dr ouders want tent is geslote door de burgemeestert. terrnghond

Reacties zijn gesloten.