Mooie cheque voor Stichting Samen Vrienden

SCHAGEN – Stichting Samen Vrienden kreeg afgelopen weekend een fraaie cheque van € 400,- van het Gorter Luiken Bandstoot Toernooi, dat onlangs werd georganiseerd door biljartvereniging Biljarten is Leuk (BIL) uit Schagen.

Na een aantal dagen van strijd op 6, 7 en 13 april in Cultuurhuis Markt 18 waren op 14 april de finales. Na afloop ontvingen ‘de vrienden’ uit handen van penningmeester Albert Bellis en voorzitter Gerrit van Doesburg het mooie bedrag.

Samen Vrienden is heel blij met de cheque. Het geld komt ten goede aan het blijvend laten rijden van de twee rolstoelbussen voor cliënten en andere wensen die vanuit de verschillende woonzorgcentra komen van Woonzorggroep Samen.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Gerrit
    Gerrit zegt:

    Graag gedaan namens de organisatie Albert Bellis en Gerrit van Doesburg. Op naar volgend jaar. Opbrengst zal dan gaan naar de Zonnenbloem.

Reacties zijn gesloten.