Magnus Festival bijna klaar voor feest(video)

SCHAGEN – Op het terrein van IJsvereniging De Magnusrijders in Schagen worden nog volop voorbereidingen getroffen voor de eerste editie van het Magnus Festival dat dit weekend op 8 en 9 juni plaatsvindt.

Dario Duineveld, mede-organisator van het Magnus Festival, kan niet wachten tot het moment dat op zaterdag om 12.00 uur de deuren van het festivalterrein open gaan. “De voorbereidingen gaan goed. We hebben de afgelopen dagen wat uitdagingen gehad met het terrein, maar alles lijkt goed te komen. Bezoekers kunnen hun laarzen dit weekend thuislaten.”

Zaterdag zijn de publiekstrekkers De Bankzitters, Zoë Tauran, Lil Kleine en Hannah Mae. De zondag is voor Davina Michelle en een groot aantal coverbands met muziek van onder andere Queen, ABBA en André Hazes.

Liefhebbers die nog geen kaarten hebben voor het festival moeten snel zijn, want volgens Duineveld is het bijna uitverkocht.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Wijkbewoner Hoep Noord
  Wijkbewoner Hoep Noord zegt:

  Helaas is er geen enkele info gedeeld met alle bewoners Hoep Noord/Zuid mbt verkeershinder en geluidsoverlast, alleen hebben de bewoners Polderzicht De Vaart vrijkaarten ontvangen. Of hebben ze bezwaar aangetekend?

  Beantwoorden
  • nick doeleman
   nick doeleman zegt:

   Ik woon op de poolland, vanmiddag bij vlagen konden we dingen meezingen. Nu horen we vooral de diepe bassen.. het podium en de wind staat onze kant op. Ik vind het vooral gezellig en tof dat er zoiets in Schagen gerealiseerd word, dus dank u gemeente en de organistie dat dit mogelijk is.. ik ben er morgen bij! Maar het volgende jaar misschien het vrijkaarten beleid iets vergroten?:p

   Beantwoorden
  • Frans
   Frans zegt:

   Zo zeurmans. Hoeveel overlast heb je ervaren?

   Nu begrijp je waarom er in dit land niets meer van de grond komt. We zijn een land vol NIMBYs.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):