Legally Blond

SCHAGERBRUG – Toneelvereniging OEK speelt vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 april om 20.00 uur de musical ‘Legally Blond’ in Onze Eigen Kroeg – Het Wapen van Zijpe in Schagerbrug.

Theatergroep OEK Jong bestaat uit 16 enthousiaste acteurs in de leeftijd van 14 tot 22 jaar onder leiding van Valerie van Krimpen en Cynthia Dekker.

Voor deze voorstelling is het theater veranderd in een universiteit-campus. Elle Woods, een sociëteitmeisje gespeeld door Evita van Rijn, begint aan een rechtenstudie om haar ex-vriend Warner, gespeeld door Twan Kamstra, terug te winnen.

Ze ontdekt hoe de kennis van rechten anderen kan helpen en gaandeweg ontdekt ze dat ze meer is dan een dom blondje. Ze wint uiteindelijk een belangrijke rechtszaak, waarin ze sportkoningin Brooke Wyndham, gespeeld dppr Amma Mosch, verdedigt.

Met de hulp van haar vriendinnen vindt ze uiteindelijk haar ware liefde in Emmett, gespeeld door Geert Modder, een medestudent.

Kaarten voor de voorstelling zijn te bestellen door een mail te sturen naar kaarten@oek.nl of u kunt kaarten halen bij Rondom gelukkig aan de Grote Sloot 351 in Schagerbrug.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):