Larbi Loukou nieuwe hoofdtrainer v.v. Succes

HIPPOLYTUSHOEF – Volgend seizoen start Larbi Loukou als nieuwe hoofdtrainer van v.v. Succes. De oefenmeester volgt Wouter Rood op die volgend seizoen naar Spartanen vertrekt.

Larbi is een voetbaldier uit Koog aan de Zaan. Als jongetje werd hij lid van de plaatselijke KVV Krommenie. Hij werd gescout door Ajax en heeft daar 2 seizoenen in de jeugdopleiding doorgebracht. Zijn verdere carrière als actief voetballer bracht hem langs DWS, Telstar, Zwarte Schaepen en VVV Zaandijk.

In 2009 ging Larbi voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag bij Con Zelo. Met deze club promoveerde hij. Na Waarland kwam VVS’46, Hollandia T en Strandvogels is keerde de trainer terug in de derde klasse bij VVS’46 te Spanbroek. Bij deze clubs behaalde Labri diverse successen.

“We kijken uit naar een fijne samenwerking en hebben er het volle vertrouwen in dat hij de juiste man op de juiste plek zal zijn. We wensen Larbi heel veel plezier en succes bij onze mooie club”, aldus Patrick Mulder, voorzitter van v.v. Succes.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: