Koningsdag Tuitjenhorn

TUITJENHORN – Een dagvullende programma wordt door de oranjevereniging Tuitjenhorn voor de jeugd en ouderen georganiseerd.

De koningsdag wordt om 09.00 uur feestelijk geopend door de burgemeester, mevrouw M. van Kampen, met medewerking van de Fanfare Hildegardis bij het St. Jozefpark. Aansluitend is er de traditionele ballonnenwedstrijd met ecologisch verantwoorde ballonnen voor de jongste kinderen.

In de kantine van Hollandia T. bij sportpark De Kuil aan de Sportlaan 4 is er een leuk programma voor de senioren vanaf 9.30 uur. Opgeven kan via oranjetuitjenhorn@hotmail.com. Er is vervoer en begeleiding aanwezig vanuit het St. Jozefpark naar de kantine en weer terug.

Terwijl de senioren zich binnen vermaken, gaan de kinderen onder begeleiding van de fanfare naar sporthal `De Groet` aan de Bogtmanweg in Tuitjenhorn waar gestart gaat worden met het ochtendprogramma. Het thema is Glitter Glam Disco Fuif.

Vanaf 13.30 uur is er de niet meer weg te denken vrijmarkt voor jong en oud. en vanaf 14.00 is er voor de sportieve jeugd een Panna toernooi op de vrijmarkt. Opgave voor een plekje op de vrijmarkt of voor het toernooi kan via oranjetuitjenhorn@hotmail.com

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):