Jongeren zitten vast in lift station Schagen

SCHAGEN – De brandweer bevrijdde donderdagochtend rond 10.15 uur jongeren die vast zaten in de lift op station Schagen.

De brandweer moest de jongeren bevrijden, omdat de liftmonteur niet snel genoeg ter plekke kon zijn. De jongeren zaten ongeveer een kwartier vast in de lift.

Het is al de tweede keer deze week dat er mensen uit de lift werden bevrijd. Op dinsdag 30 januari werden jongeren betrapt toen ze rond 15.45 uur de lift op het station onklaar maakten. Na die actie werkte de lift niet meer en moesten ze later bevrijd worden door medewerkers van het station. Daarna konden ze direct worden aangehouden.

(Foto’s: Inter Visual Studio / Heavenly Hoorn)

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Hendrik
  Hendrik zegt:

  Nog geen filmpjes van gemaakt Natuurlijk Schagen want je heb het goed in de peiling wat daar gebeurd. W.K.

  • Natuurlijk Schagen
   Natuurlijk Schagen zegt:

   Er is tegenwoordig camera toezicht. Dus onfrisse zaken melden met tijd en datum en dan worden die beelden bekeken. Ook kunnen deze beelden worden opgeslagen voor procedures bij gemeente en rechtspraak.

 2. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Het ligt echt niet aan de lift. Het zijn de misbruikers van de lift. Ze springen en schoppen tegen de deur. Ze drukken alle knoppen in de lift tegelijk in. Vriendjes staan er buiten en stoppen allemaal rommel tussen de deuren en urineren binnen en buiten de lift.
  Laat ze aub de rekening van hun gedrag betalen.

Reacties zijn gesloten.