In 2024 een evenement? Geef het door!

De gemeente Schagen is bezig met de planning van de evenementen 2024. Dit omdat er  dan al vroeg bekend is of een locatie voor een evenement beschikbaar is. Het geeft bovendien inzicht of er inzet van gemeentelijke en/of hulpdiensten ingepland moet worden.

Wanneer een evenement aanmelden?

Gaat u voor de eerste keer een evenement organiseren? Geef dit dan door aan de gemeente. 

Heeft u eerder een evenement in de gemeente Schagen georganiseerd? En doet u dit weer in 2024? Geef dit dan ook door! U ontvangt begin september hierover een mail van de gemeente. 

Als u uw evenement niet vóór 1 oktober 2023 aankondigt bestaat de kans dat u het evenement niet kunt organiseren. Daarom is het belangrijk dat u de aankondiging van uw evenement(en) op tijd aan ons doorgeeft.

Waar aanmelden?

Om het evenement aan te kondigen vult u een formulier in op de website van de gemeente Schagen. Dit formulier staat op de webpagina https://www.schagen.nl/aanmelden-evenementenkalender. U ontvangt tijdig een bericht dat wij tijd en ruimte voor uw evenement hebben gereserveerd. Let op: na dit bericht moet u vervolgens nog een officiële aanvraag voor een evenementenvergunning indienen. Dit doet u via https://www.schagen.nl/aanvraag-evenementenvergunning.  

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met één van de medewerkers van Vergunningen en bijzondere wetten via vergunningen@schagen.nl 


Publicatiedatum: 5 september 2023
Categorie: Gemeentenieuws
Aantal views: 222
Avatar foto
Dit bericht is afkomstig van de gemeente Schagen. Meer weten? Kijk op www.schagen.nl.Reageer op dit artikel